TÜM KATEGORİLERİMİZ

Karasinek İlacı Komodor 25 WG 100 Gr

0 - Yorum Yap
0,00 TL
Stok Kodu
CDHLPTV8
Havale
0,00 TL (%2,00 havale indirimi)

Almer komodor suda eriyen granül 25 wg sinek öldürücü yem 100 G


 Almer komodor ile yaz ayların istenmeyen sinek ve kara sineklerine tam bir çözüm getirmektedir. İçeriğindeki maddeler ile kullanılan alanda hiçbir sineğin yaşama ve çoğalması mümkün değildir. Kullanım şekli ve amaçları aşağıda belirtilmiştir.

Almer komodor suda eri̇yen granül 25 wg Almer komodorun i̇çeriği: Thiamethoxam  (z)- 9 tricosene Kullanilacaği zararli organi̇zmalar: Zararlı türü : karasi̇nek Uygulama alani ve şekli̇ sulandirma orani:  Boş kapalı alan hayvan ,barınakları mesken/ahır vb çevresi ile kapalı  alanlar Uygulama dozu : 100 g ürün 4000 ml suya tamamlanır. M2 ye 40 ml ürün uygulanır . 0,25 a.I./m2 gerektiğinde uygulanır. Etki̇ mekani̇zmasi: Komodor 25 wg, karasinek mücadelesinde kullanılan, % 25 thiamethoxam, içeren neonicotinoid sınıfına ait güçlü bir insektisittir. Canlı üzerindeki pastsnaptik membranda asetilkolin Reseptörlerine etki ederek etkisini gösterir, cezbedici ve diğer yardımcı maddeler sayesinde en etkin Karasinek kontrolü sağlanır. Kullanim şekli̇: Spreyleme yöntemi ile karasineklerin barındığı, dinlendiği, ürediği açık ve kapalı her türlü yüzeye Uygulanır. Sprey yöntemi̇: 100 g komodor granül 4 l ılık suda karıştırılır. Elde edilen bu karışım m2 ye 40 ml gelecek şekilde Uygulanır. Ambalaj şekli̇: Kutu içerisinde 100 g olarak ambalajlanmıştır.


Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Karasinek İlacı Komodor 25 WG 100 Gr Kara Sinek İlacı kategorisindeki , Karasinek İlacı Komodor 25 WG 100 Gr ürünü en uygun fiyatlar ile kapıda ödeme imkanı ile satın alabilirsiniz. CDHLPTV8 Karasinek İlacı Komodor 25 WG 100 Gr

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.